Köp- & leveransvillkor

 • Allmänt
  Mössverkstan i Dalarna AB (556447-3915) är bolaget som bedriver verksamhet för mossverkstan.se
 • mossverkstan.se reserverar sig för eventuella "tryckfel" på denna webbplats. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende, storlek eller färg.
 • Dessa användarvillkor (nedan "Villkor") är tillämpliga på de beställningar och de köp som du genomför via Mössverkstans webbshop, som finns tillgänglig på www.mossverkstan.se och samtliga undersidor till denna webbplats. Genom att beställa från webbplatsen accepterar du att villkoren gäller mellan dig och MÖSSVERKSTAN I DALARNA AB, Stora vägen 40 786 95 Dala-Floda.
 •  
 • Priser
  Priserna på webbplatsen är angivna i Svenska kronor inklusive moms. Priserna anges exklusive frakt och eventuella betalningsavgifter.
 • Webbplatsen innehåller ett stort antal produkter och det är alltid möjligt att vissa produkter, trots Mössverkstans ansträngningar, kan vara felaktigt prissatta. Mössverkstan kontrollerar priserna som en del av sändningsrutinen till dig. Om en vara skulle visa sig ha ett lägre pris än det som angetts på webbplatsen får du naturligtvis köpa den till det korrekta priset. För det fall en produkt skulle visa sig ha ett högre pris än det som angetts på webbplatsen kommer Mössverkstan antingen att kontakta dig eller neka din beställning och meddela dig om detta. Rabatterade varor finns tillgängliga så länge lagret räcker.
 •  
 • Leverans och fraktkostnad
  MÖSSVERKSTAN tar emot och behandlar alla beställningar i den ordning de kommer in. Din order levereras med Postnord till det utlämningsställe du anger när du gör din beställning.
 • Normalt får du dina varor mellan 3-7 dagar efter det att vi fått din beställning. Under högsäsong samt under semestertider kan dock någon dag tillkomma.
 • Det är fri frakt på alla ordrar över 600kr. Om ordervärdet understiger 600kr är frakten 35kr inklusive moms. Vid eventuellt byte eller retur står mottagaren för frakten.
 •  
 • Transportskador
  Om du upptäcker transportskador på ditt paket skall det
  omedelbart anmälas till Postnord INNAN du öppnar det. Annars gäller inte reklamationsrätten.
 • Betalning
 • Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: www.payson.se

Returpolicy

Returpolicy

Vi på mossverkstan.se vill att du som kund alltid ska känna dig säker och vara helt nöjd med dina köp.

Därför ger vi dig retur- och bytesrätt i 14 dagar. Det betyder att du har 14 dagar på dig att prova och

godkänna dina varor.

 

Du kan inom 14 dagar efter mottagandet av en vara välja att antingen byta den eller få pengarna tillbaka.

Du som kund har självklart rätt att utan kostnad öppna förpackningen och prova varan. Om en vara skall

skickas tillbaka måste den vara i oskadat skick, med andra ord du kan inte använda varan och sedan returnera

den. Detta förutsätter att varan returneras i orginalskick och med samtliga etiketter/hangtags och eventuell

förpackning bibehållen.

 

Skulle du vilja byta eller lämna tillbaka en vara står du som kund för returkostnaderna. Om det är ett byte,

skickar vi ersättningsvaran kostnadsfritt så fort vi mottagit returvaran. Tänk på att alltid spara kvittot för försändelsen du skickar tillbaka. En kopia går också bra.

 

Vi råder våra kunder att skicka sina returer med Postens rekommenderade brev. Detta för att du skall kunna

spåra ditt paket samt få ersättning av Postnord om det mot förmodan skulle komma bort. Du är juridiskt

ansvarig för varan tills dess att den ankommit till Mössvekstan i Dalarna AB. Varor som ej kommit fram

återbetalas ej.

 

Returadress:

Mössverkstan i Dalarna AB

Stora vägen 40

785 44 Dala-Floda

 

Återbetalningar

Efter mottagen och godkänd retur återbetalas pengarna.