SMÅSKALIGHET ÄR VÅR STYRKA.

Mössverkstan har värmt många frusna öron genom åren. Historien om Mössverkstan från Dala-Floda börjar 1995. Då var produktionen mer blygsam än vad den är idag. Mössorna syddes hemma på grundarna till företagets gård.

 Mössverkstans textilverkstad ligger mitt i byn Dala-Floda, i hjärtat av Dalarna. Mössorna sys med största omtanke. God kvalitet och stilfull design är mössverkstans signum och mössorna tillverkas i små serier och är storleksanpassade för bästa passform. Textilierna som används handplockas med stor noggrannhet. Tygerna skall vara av bästa kvalitet och tygleverantörerna skall kunna garantera goda arbetsförhållanden för sina anställda och tänka på miljön. För oss är det självklart att vara miljömedvetna.

 Mössverkstan lägger stor vikt vid att kunderna skall få en produkt att glädjas med under en lång tid och vår kunniga personal med lång erfarenhet lägger stor vikt på att leverera högkvalitativa produkter.

 Sömmerskorna är väl involverade i hela produktionen och har genom åren bl.a utvecklat mönsterkonstruktioner som ger minimalt med spill, vilket bidragit till att företaget kunnat behålla sin produktion i Sverige. Pappersetiketterna som används som prislappar samt annat tryckt material produceras även de i Dalarna.

 Företagets rötter och själ finns i vår lilla by, och så vill vi att det skall förbli.